5 motive să porți cravată

Care ar putea fi motivele atat de imperios necesare pentru care sa porti cravata merita tot efortul? Pe lângă faptul că demonstrează apartenența la un mediu social educat, cravata este un accesoriu must have nelipsit din dressing-ul oricărui bărbat care optează pentru eleganță, individualitate și stil în viața de zi cu zi, în afaceri sau la evenimente importante.


Iată asadar care sunt cele cinci motive pentru care să porți cravată:

  1. Cravata îți permite să îți asociezi imaginea cu un mediu social educat iar acest detaliu este unul din cele mai importante pentru un succes garantat. Bine aleasă, cravata devine aliatul tău cel mai fidel, care te va face să ieși în evidență și să te distingi.
  2. Cravata este must have-ul care îți va completa ținuta cu stil, rolul ei este de a fluidiza silueta și de aceea îți va imprima o alură atletică, creând impresia că ești mai înalt și mai suplu. Acest efect va fi și mai evident daca nu vei încheia nasturii sacoului.
  3. Cravata are capacitatea de a-ți diminua aspectul sobru dat de culorile închise ale ținutelor sau costumelor alese. Fără a intra în derizoriu, poate adauga puțină culoare și rafinament personal în orice circumstanțe.
  4. Cravata este marca liderilor și te poate susține moral în mediu profesional. De exemplu, la întâlnirile de afaceri s-ar putea să ai emoții, iar acest lucru poate să nu fie în avantajul tău, dar aranjarea cravatei poate părea un gest chiar firesc și aruncă o lumină favorabilă aspra celui care este atent cu propria imagine.
  5. Cravata clasică și indemodabilă este și va rămâne un simbol al eleganței masculine, o carte de vizită etalată la evenimente cu ștaif și seri de gală, care va atrage întotdeauna atenția față de grija cu care îți pregătești propria imagine și pentru care vei fi întotdeauna complimentat.
    Dintr-o multitudine de modele de cravate este important este să sa alegi ceea ce ți se potrivește. Pentru ca eleganța și stilul să predomine vizitează Santino.ro.

Autor: Dan Goția

Cravata Bruno Unione colectia Tailor Premium asortata la Costumul Bruno Unione

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *