Dacă nu ești complet mulțumit de achiziția ta sau mărimea nu ți se potrivește GAMINVEST îți pune la dispoziție două modalități de returnare a comenzii. În cazul în care nu ai ales mărimea potrivită sau pur și simplu te-ai răzgândit și dorești un alt model de încălțăminte, în cel mai scurt timp îți vom trimite GRATUIT*, fără nicio taxă de livrare, mărimea potrivită sau noul model de încălțăminte ales.

*Te rugăm să reții: GAMINVEST suportă taxele de transport aferente schimbului de mărime sau de produs, doar în cazul primului schimb.

Cum vrei să procedezi?

  • Vreau să schimb GRATUIT produsele
  • Vreau să returnez produsele, pierd banii de pe transport

Politica de returnare – GAMINVEST

În această secțiune aveți detalii despre modalitățile și condițiile de returnare a produselor achiziționate de la GAMINVEST.

Produsele achiziționate la distanță:

Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Se recomandă utilizarea aceluiași serviciu de transport utilizat pentru recepționarea produselor.

ART 12 menționează că produsele se pot returna, în ambalajul original și în aceeași stare în care au fost recepționate, fără urme de utilizare, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care le-au însoțit, împreună cu o copie a facturii de achiziție, în termen de 14 zile de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. GAMINVEST va înapoia contravaloarea comenzii în cel mai scurt timp posibil dar nu mai târziu de 14 zile de la data denunțării în scris a contractului. Încheierea contractului are loc în momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmării automate de primire a acestei comenzi.

Plata transportului pentru retur revine în sarcina clientului.